Kdo smoPlustehnika d.o.o. smo generalni uvoznik in distributer za priznane blagovne znamke bele tehnike in opreme za dom.

Naše poslanstvo je zastopanje in prodaja blagovnih znamk, predvsem na področju gospodinjskih aparatov, pomivalnih korit in armatur, kopalniške opreme ter ostalih pripomočkov, z namenom izboljšanja življenjskega standarda in bivanja ljudi. S kvalitetnimi blagovnimi znamkami želimo širšemu krogu kupcev ponuditi bogat in kvaliteten izbor produktov.


VIZIJA

Želimo postati prepoznavno podjetje za prodajo in zastopanje kvalitetnih blagovnih znamk ter z doseženimi referencami krepiti tržni delež v Sloveniji. Želimo, da s strokovnim, poštenim in prilagodljivim delom ter kvalitetnimi produkti in storitvami postanemo uspešno podjetje. S kupci in dobavitelji želimo ustvariti pozitiven ter pošten dolgoročni odnos.


POSLANSTVO

Naše poslanstvo je zastopanje in prodaja blagovnih znamk, predvsem na področju gospodinjskih aparatov, kuhinjskih in ostalih pripomočkov, z namenom izboljšanja življenjskega standarda in bivanja ljudi. S kvalitetnimi blagovnimi znamkami želimo širšemu krogu kupcev ponuditi bogat in kvaliteten izbor produktov.


STRATEGIJA

Kratkoročna strategija je usmerjena k uspešni prodaji in promocijji že zastopanih blagovnih znamk na slovenski trg. Dolgoročna strategija pa je vezana na plasiranje in zastopanje novih blagovnih znamk. Naše vodilo poslovanja bo profesionalni odnos do naših strank, tako kupcev kot dobaviteljev. Strmeli bomo k nenehnem izobraževanju in dobri komunikaciji ter motivacijskem odnosu med zaposlenimi.